Berichten

Catching Cultures Orchestra

Sinds begin 2020 ben ik als projectleider verbonden aan Catching Cultures Orchestra, een orkest met nieuwkomers en geboren Nederlanders. Een hecht orkest waar ieders muziek gehoord wordt en de culturele verschillen artistieke voeding is. CCO is meer dan alleen een orkest, we organiseren tweemaal per jaar een festival, in TivoliVredenburg en in een Utrechtse wijk. […]

CliniClowns

Van oktober ’17 tot mei ’18 heb ik als Zakelijk teamleider leiding gegeven aan twee clownsteams. Er gingen werelden voor me open. Het zijn van de clown, een soort open staat van zijn waarin vanuit een niet-weten en niet-invullen contact wordt gemaakt, intrigeert me. Mooi en bruikbaar ook in het dagelijks leven.

Programmering Jeugdtheater in Almere

De Nieuwe Bibliotheek in Almere is niet alleen dé plek voor het lenen van boeken en het studeren voor tentamens. Iedere zondag is er theater voor kinderen en door het jaar heen zijn er vele activiteiten voor jong en oud. Ik mocht een half jaar lang de jeugdprogrammering voor mijn rekening nemen ivm zwangerschapsvervanging.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven