Omroep Gelderland – Nieuws – Lopend radiomaken in Bommelerwaard

vrijdag 17 mei 2013
POEDEROIJEN – Radioliefhebbers kunnen dit weekeinde hun hart ophalen in de Bommelerwaard. Kunstenaar Robbert van der Horst houdt 3 unieke radiobaken-wandelingen tussen de oude forten bij Poederoijen en Brakel.
Vrijdagavond was de eerste tocht. Negen mensen deden mee. Er waren vanwege de regen veel afmeldingen. De deelnemers maakten samen met Van der Horst anderhalf uur lang radio. Daarbij duwden ze zelf een kar vooruit met daarop een zendmast.

Tijdens de uitzending improviseerde Van der Horst er samen met zijn gasten op los. Ook speelde hij muziek en waren er opgenomen interviews met mensen uit de omgeving te horen.
Meer aandacht voor Bommelerwaard
Het project wordt betaald door Waterkracht. Dat is een initiatief van onder meer de provincie Gelderland. Kunstenaar Van der Horst hoopt dat door de radioshow het landschap en de geschiedenis en cultuur van de Bommelerwaard weer tot leven komen.
De uitzendingen zijn in de omgeving van Poederoijen en Brakel te horen op 106 FM. Ook in het weekeinde van 24, 25 en 26 mei zijn er nog wandeltochten. Deelname is gratis.

Omroep Gelderland: Lopend radiomaken in Bommelerwaard.

Posts created 17

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven